LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

İç Mekan Tasarımı Programı / Online Söyleşiler-5 / Konuk: Güneç UÇAR

14.01.2021

Haliç Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu İç Mekan Tasarımı Programı webinar serisinin beşincisi SERGİKUR Tasarım Müdürü Güneş UÇAR ile gerçekleştirilecektir. Söyleşide sergileme tasarımının kapsamı, içeriği ve yeni normalin getirdiği değişimler üzerine bilgi alınacaktır. 14 Ocak Perşembe günü saat 20:00'de canlı olarak düzenlenecek söyleşiyi, İç Mekan Tasarımı Programı Instagram hesabından takip edebilirsiniz.

Güneş UÇAR: Anadolu Üniversitesi Endüstri Tasarımı Bölümü'ndeki eğitimini 2011 yılında tamamlamıştır. Şu anda da aynı üniversitede Kültürel Miras ve Turizm Bölümü'nde eğitim almaya devam etmektedir. Profesyonel hayatı ürün ve mağaza tasarımı ile başlamış 2012 yılından itibaren, yedi yıl boyunca, TETRAZON Yapı Tasarım ve Prodüksiyon şirketinde Tasarım Şefi olarak görev almış, onlarca müze ve sergi tasarımı projesi gerçekleştirmiştir. Bugün de, müze ve sergi hizmetleri alanında tanınmış bir başka şirket olan SERGİKUR'da Tasarım Müdürü olarak devam etmektedir.

Ödüller:

• Tarihi Kentler Birliği, Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması 2014 Jüri Özel Ödülü / SELÇUKLU UYGARLIĞI MÜZESİ
  • Leonardini Oyuncak Tasarım Yarışması '08 2nd
  • İmmib Endüstriyel Tasarım Yarışması '08 Mansiyon