LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

İç Mekan Tasarımı Programı Online Workshop / "Anadolu Motifleri"

03.01.2021

Haliç Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu İç Mekan Tasarımı Programı tarafından; illüstratör Aslı CANPOLAT yürütücülüğünde "Anadolu Motifleri" temalı online workshop düzenlenecektir. Workshop süresince Geleneksel Türk El Sanatları'nda kullanılan motifler tanıtılacak, motif dili ve motif temelli desen tasarımı üzerine çalışmalar yapılacaktır. İç Mekan Tasarımı Programı öğrencilerinin katılacağı workshop 03.01.2021 tarihinde saat 13:00'te Zoom üzerinden gerçekleştirilecektir.

Aslı CANPOLAT, Lisans ve yüksek lisans eğitimini Geleneksel Türk Sanatları üzerine yapan sanatçının eserleri, bir çok kişisel, ulusal ve uluslararası karma sergilerde yer almış, kitap ve farklı basılı projelerde illüstrasyonları yayınlanmıştır. Bugün de eserleri İngiltere, Malta ve Türkiye'de çeşitli galerilerde sergilenmektedir.