Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, Materyal Sergisi ’nde tüm oyuncak materyalleri

19.04.2019

Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri tarafından geçtiğimiz gün Özel Gereksinimli Öğrenciler için çalıştıkları Materyal Sergisi ’nde öğrenciler tarafından yapılan tüm oyuncak materyalleri Özel Yeni İstanbul Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ ne götürüldü. Merkezde eğitim gören çocuklar ile 23 Nisan Şenliği programlarına da dahil olan öğrencilerimiz çocuklar ile keyifli bir gün geçirdi.

Bölüm hocaları Öğretim Görevlisi Gizem Yakar ve İç Mekan Tasarım Bölümü Öğretim Görevlisi Müjde Üster’in de eşlik ettiği etkinlik programında öğrencilerimiz kendi tasarımları olan oyuncakları çocuklara hediye etti.