Mesleki -Teknik Eğitimi Özendirme Projesi Röportajı

01.02.2019

Kalifiye işgücünün yetiştirilmesine katkıda bulunarak gençleri meslek eğitimine özendirmek amacıyla BOSİAD “Mesleki-Teknik Eğitimi Özendirme Projesi” olarak, Bursalı İş insanlarının rol alıp seslendirdiği rap klip oldukça ses getirdi.

Sözlerini BTSO eski Genel Sekreteri ve Bursa Çimento Şirketler Grubu Yönetimi Kurulu Başkanı Ergun Kağıtçıbaşı’nın yazdığı rap klibi, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Yazılı ve görsel basın tarafından da yer bulan projenin farkındalık klibinde birçok iş insanı çağrı niteliğinde yazılmış rap şarkısına eşlik ederek Mesleki Eğitim alan lise ve meslek yüksek okulu öğrencilerine seslendi.

Haliç Üniversitesi Meslek Yüksekokulu olarak bu çağrıya cevap vermek üzere bizler de Bursa’da BOSİAD proje toplantısına dahil olduk.

Bursa Çimento Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Kağıtçıbaşı ve Fügen Kağıtçıbaşı  ev sahipliğinde düzenlenen gecede BOSİAD eski başkanı görevinin son döneminde hayata geçirmiş oldukları proje detaylarını anlattı.

Basın danışmanı Elif Sezgin ile röportajımızda, çağrılarını aldığımızı ve bu çağrıya en kısa sürede öğrencilerimiz ile cevap vereceğimizi ifade ettik.

Mesleki ve Teknik Eğitimin destekçisi olduğumuzu, projeye katkı sağlamak üzere iş birliğimizin başlangıcı olan çalışmamızı en kısa sürede hazırlayacağımızı konuştuk.