23.09.2019

12 – 13 Eylül 2019 tarihinde Haliç Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı’nın Paramedik Eğitiminde Standartizasyon ve Akreditasyon Derneği (PESAD) işbirliği ile düzenlediği, XVI. Paramedik Eğitimi Koordinasyon Kurulu Toplantısı ve Paramedik Eğitimi Sempozyumu başarı ile tamamlanmıştır. Rektörümüz Prof Dr Melek Güneş Yavuzer, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof Dr B. Koray Tunçalp ve PESAD Yönetim Kurulu Başkanı Dr Öğretim Üyesi Semra Çelikli’nin yaptığı açılış konuşmalarının ardından program başlatılmıştır. Acil Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Ali Emre Çağan’ın da konuşmacı olarak katıldığı sempozyumda, alanında uzman, Üniversitemiz ve diğer üniversitelerin İlk Acil yardım programında görev alan akademisyenler, moderatör ve konuşmacı olarak yer almıştır. Toplam 120 katılımcının olduğu sempozyumda, tüm katılımcı ve konuşmacılara, doğa dostu üniversite olarak çam fidanı hediye edilmiştir. Sempozyum sonunda konuşmacılara teşekkür belgesi, katılımcılara ise katılım belgesi verilmiştir.