LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

İÇM Online Söyleşiler - 8 / Tasarıma Multidisiplinel Bakış / Konuk: Çğdem USLU ( Mimar )

30.03.2021

İç Mekan Tasarımı Programı Online Söyleşiler Serisi'nin sekizinci konuğu Mimar Çiğdem USLU. "Tasarıma Multidisiplinel Bakış" konulu webinar İç Mekan Tasarımı Programı'nın instagram sayfasında, 30 Mart Salı saat 20:00'de canlı olarak gerçekleşecektir.

ÇİĞDEM USLU

Lisans eğitimini MSGSÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünde, yüksek lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Bölümü Restorasyon Yüksek Lisans Programı'nda tamamladı.

2008 yılında 2B MİMARLIK ofisini kurdu.

2014 yılında MINIART atölyeyi kurdu.

ÇALIŞMA ALANLARI

İç mekan tasarım, proje, görselleştirme ve uygulama hizmetleri (Ağırlıklı olarak ticari mekanlar)

Restorasyon projelendirme ve uygulama takibi hizmetleri (2013’ten itibaren)

Miniart kapsamında çocuklarla tasarım, mimarlık, kent bilinci ve kültürel miras çalışmaları, oyun ve atölye tasarımları (2014’ten itibaren)